Λάβετε βοήθεια με την αίτηση διαμονής στο Μεξικό - Blog

Λάβετε βοήθεια με την αίτηση διαμονής στο Μεξικό

Δημοσιεύουμε εκτενείς, ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την αίτηση για νόμιμη διαμονή στο Μεξικό, συμπεριλαμβανομένου ενός δωρεάν eBook: Mexico Immigration Guide

Όταν κάνετε αίτηση για νόμιμη διαμονή στο Μεξικό, θα πρέπει να αποφασίσετε ποια διαδρομή αίτησης (προσέγγιση) είναι η καλύτερη για τις ατομικές σας περιστάσεις, να προετοιμάσετε τα δικαιολογητικά σας, να υποβάλετε την αίτηση —συνήθως σε προξενείο εκτός Μεξικού— και στη συνέχεια να αναλάβετε πρόσθετες διαδικασίες να ανταλλάξετε το αυτοκόλλητο στο διαβατήριό σας με κάρτα διαμονής όταν φτάσετε στο Μεξικό.

Εξατομικευμένες συμβουλές και πρακτική υποστήριξη

Η Υπηρεσία Βοήθειας Μετανάστευσης του Μεξικού που παρέχεται από τους συνεργάτες μας προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές καθώς και πρακτική βοήθεια μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας και email που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και θα σας καθοδηγήσουν σωστά στις διαδικασίες—από τη συζήτηση της καλύτερης προσέγγισης για την αίτησή σας έως την παροχή πρακτικής υποστήριξης σε όλη τη διαδικασία αίτησης.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία βοήθειας

Αυτό είναι ένα υπηρεσία τηλε-υποστήριξης που σας βοηθά να σχεδιάσετε την αίτησή σας και σας βοηθά με πρακτικούς τρόπους καθώς βρίσκεστε μόνοι σας στις διαδικασίες αίτησης διαμονής.

Προσωπική διαβούλευση και πρακτική βοήθεια

Η υπηρεσία σας ξεκινά με μια προσωπική διαβούλευση για να μιλήσετε για την κατάστασή σας, να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τη στρατηγική της αίτησής σας, να απαντήσετε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε και να προσδιορίσετε την καλύτερη διαδρομή για διαμονή δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών σας.

Η υπηρεσία συνεχίζει να σας υποστηρίζει με πρακτικούς τρόπους καθώς ξεκινάτε τη διαδικασία αίτησης και προχωράτε στα στάδια της αίτησης:

Ραντεβού στο προξενείο

Εάν η αίτησή σας ξεκινά σε προξενείο του Μεξικού στο εξωτερικό, ο συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το πλησιέστερο (ή το πιο κατάλληλο) προξενείο σας και να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε το ραντεβού της συνέντευξης διαμονής εκεί σύμφωνα με την πολιτική και τη διαδικασία που ισχύει στο προξενείο που κάνετε αίτηση στο .

Έντυπα αιτήσεων και επιστολές

Ο συνεργάτης μας θα βοηθήσει με τα σχετικά έντυπα αίτησης και θα γράψει τις απαραίτητες επιστολές στα ισπανικά, όπου αυτές απαιτούνται για την υποστήριξη της αίτησής σας.

Για το προξενείο: Ο συνεργάτης μας θα σας στείλει τη φόρμα αίτησης που πρέπει να συμπληρώσετε και θα την ελέγξει πριν παρευρεθείτε στο ραντεβού. Ορισμένα προξενεία απαιτούν επίσης συνοδευτική επιστολή. εάν το προξενείο στο οποίο απευθύνεστε το χρειάζεται, ο συνεργάτης μας θα γράψει την επιστολή για εσάς.

Για το γραφείο μετανάστευσης στο Μεξικό: Ο συνεργάτης μας θα συμπληρώσει τις ηλεκτρονικές φόρμες για τη διαδικασία σας και θα γράψει τις απαραίτητες επιστολές στα ισπανικά. Αυτά τα έγγραφα θα σας σταλούν μέσω email για την υπογραφή σας, ώστε να μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας για κατάθεση στο γραφείο μετανάστευσης στο Μεξικό.

Λίστα ελέγχου εγγράφων και αναθεώρηση

Ο συνεργάτης μας θα σας παράσχει μια λίστα ελέγχου με όλα τα έγγραφα που χρειάζεστε για να υποστηρίξετε την αίτηση διαμονής σας, με βάση τις ιδιαίτερες περιστάσεις σας. Ο συνεργάτης θα διασταυρώσει επίσης την τεκμηρίωση για ακρίβεια και πληρότητα.

Βοήθεια με την ανταλλαγή βίζας

Η βίζα παραμονής που σας εκδίδεται σε προξενείο του Μεξικού στο εξωτερικό πρέπει να αντικατασταθεί με κάρτα διαμονής όταν φτάσετε στο Μεξικό. Ο συνεργάτης μας θα βοηθήσει με αυτή τη διαδικασία παρέχοντάς σας μια λίστα με τα έγγραφα που θα χρειαστείτε για αυτό το στάδιο της αίτησης, συμπληρώστε τις ηλεκτρονικές φόρμες, γράψτε την επιστολή που ζητά την ανταλλαγή — και στέλνοντάς τα με email για τη συνάντησή σας στο γραφείο μετανάστευσης .

Μόνο υποστήριξη ανταλλαγής βίζας

Εάν έχετε ήδη το αυτοκόλλητο(-ές) για τις βίζες διαμονής στο διαβατήριό σας και μόνο χρειάζεστε βοήθεια με τη διαδικασία ανταλλαγής κάρτας βίζας σε διαμονή στο Μεξικό, ο συνεργάτης μας προσφέρει μια υπηρεσία σταθερής χρέωσης για να σας βοηθήσει με αυτό—ανατρέξτε σε αυτήν τη σελίδα για λεπτομέρειες.

Εφαρμογές Family Unit

Εάν σκοπεύετε να υποβάλετε αίτηση για διαμονή στο Μεξικό με βάση την «Οικογενειακή Μονάδα» —για παράδειγμα, εάν είστε παντρεμένος με Μεξικανή υπήκοο ή υπάρχοντα νόμιμο κάτοικο αλλοδαπής— ο συνεργάτης μας μπορεί να σας παράσχει συμβουλές και να σας βοηθήσει με τις ειδικές διαδικασίες που εμπλέκονται σε αυτούς τους τύπους των εφαρμογών.

Ad-hoc συμβουλές και αντιμετώπιση προβλημάτων

Η υπηρεσία παρέχει επίσης ad-hoc συμβουλές και αντιμετώπιση προβλημάτων και επίλυση προβλημάτων (αν χρειάζεται), καθώς μετακινείστε στην εφαρμογή.

Ραντεβού σε προξενεία και γραφεία μετανάστευσης του Μεξικού

Οι διαδικασίες για την κράτηση ραντεβού στο Μεξικανικά προξενεία στο εξωτερικό ποικίλλει ανάλογα με την τοποθεσία: ορισμένα προξενεία χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων, άλλα απαιτούν να σταλεί ένα email και άλλα έχουν ημερομηνίες προσέλευσης. Ο συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει με τον προγραμματισμό ραντεβού σύμφωνα με την πολιτική και τη διαδικασία που ισχύει στο προξενείο στο οποίο απευθύνεστε.

Το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων για ραντεβού στο γραφεία μετανάστευσης στο Μεξικό επί του παρόντος είναι εκτός σύνδεσης και οι αιτούντες πρέπει να παρευρεθούν στο γραφείο αυτοπροσώπως για να ζητήσουν μια ημερομηνία συνάντησης ή ένα διακριτικό υπηρεσίας.

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν την υπηρεσία

Αυτή η υπηρεσία είναι κατάλληλη για άτομα που σκοπεύουν να υποβάλουν αίτηση για διαμονή στο Μεξικό για πρώτη φορά ή που χρειάζονται βοήθεια σχετικά με την ανανέωση της κάρτας διαμονής ή άλλες διαδικασίες που σχετίζονται με τη διαμονή στο Μεξικό, όπως:

 • Αιτήσεις για άδεια παραμονής για πρώτη φορά.
 • Ανταλλαγή θεώρησης παραμονής με κάρτα διαμονής.
 • Ανανέωση της κάρτας παραμονής σας στο Μεξικό.
 • Μετατροπή Προσωρινής Διαμονής σε Μόνιμη Διαμονή.
 • Βοηθήστε με τις αιτήσεις της Οικογενειακής Μονάδας, π.χ., συζύγους Μεξικανών υπηκόων και υπάρχοντες νόμιμους κατοίκους αλλοδαπής.
 • Αναζητήστε άδεια εργασίας ή συμβουλές σχετικά με την αυτοαπασχόληση στο Μεξικό.
 • Αντιμετώπιση διαδικασιών «τακτοποίησης» διαμονής, για παράδειγμα, ληγμένες κάρτες διαμονής, χαμένες ή κλεμμένες κάρτες διαμονής και άλλες πολύπλοκες υποθέσεις.

Πρακτική τηλε-βοήθεια σε όλη τη διαδικασία

Επιπλέον Για να συμβουλευτείτε το χρόνο που περιλαμβάνεται σε κάθε πακέτο, η υπηρεσία σας βοηθά πρακτικά με συγκεκριμένες εργασίες υποστήριξης καθώς διασχίζετε μόνοι σας τα διάφορα στάδια της διαδικασίας, όπως:

 • απαντώντας σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τη διαδικασία·
 • παρέχοντάς σας μια λίστα ελέγχου με όλη την τεκμηρίωση που θα χρειαστεί να συγκεντρώσετε ως μέρος της αίτησης ή της διαδικασίας σας.
 • σας βοηθά να βρείτε ένα κατάλληλο προξενείο του Μεξικού για να υποβάλετε αίτηση. στη χώρα καταγωγής σας ή σε τρίτη χώρα·
 • έλεγχος της τεκμηρίωσής σας για ακρίβεια και πληρότητα·
 • βοήθεια για τον προγραμματισμό του ραντεβού σας στο προξενείο του Μεξικού στο εξωτερικό ή/και στο γραφείο μετανάστευσης στο Μεξικό*
 • συμπλήρωση των διαφόρων εντύπων αίτησης (στα ισπανικά).
 • γράφοντας τα απαραίτητα γράμματα (στα ισπανικά).
 • υποστήριξη όταν φτάσετε στο Μεξικό για να ανταλλάξετε το αυτοκόλλητο visa παραμονής σας με κάρτα διαμονής. και
 • η υπηρεσία παρέχει επίσης ad-hoc συμβουλές και αντιμετώπιση προβλημάτων (αν χρειάζεται), καθώς προχωράτε στη διαδικασία αίτησης.

Δεν πρόκειται για υπηρεσία αναχώρησης γραμμής ή εγγύησης

Ο συνεργάτης μας σας βοηθά να περάσετε τις διαδικασίες αλλά δεν μπορώ να αποκτήσουν προνομιακή μεταχείριση για οποιονδήποτε αιτούντα και δεν μπορούν να εγγυηθούν ημερομηνίες ραντεβού ή χρονοδιαγράμματα «ταχείας επεξεργασίας».

Αυτή η υπηρεσία δεν εγγυηθείτε ότι η αίτησή σας ή/και οποιαδήποτε σχετική τεκμηρίωση θα γίνει αποδεκτή για επεξεργασία ή θα χορηγηθεί από το μεξικανικό προξενείο στο εξωτερικό ή τους αξιωματικούς μετανάστευσης στο Μεξικό.

Συμβουλευτική και βοήθεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Ο συνεργάτης μας προσφέρει υπηρεσίες για κοινές διαδικασίες μέσω πακέτων υπηρεσιών σταθερής χρέωσης που περιλαμβάνουν έναν καθορισμένο χρόνο διαβούλευσης με βάση το τι είναι συνήθως απαιτείται για αυτή τη διαδικασία καθώς και καθορισμένες εργασίες υποστήριξης που απαιτούνται για να σας βοηθήσουν στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Εάν η περίπτωσή σας είναι πιο περίπλοκη ή χρειάζεστε επιπλέον χρόνο διαβούλευσης εκτός του πεδίου εφαρμογής του πακέτου σας ή εάν θέλετε μια αρχική συζήτηση για να μιλήσετε για την κατάστασή σας, μπορείτε προσλαμβάνουμε τον συνεργάτη μας ανά ώρα.

Όλες οι χρεώσεις πακέτων υπηρεσιών και ωριαίες συμβουλές αποκλείω τα κρατικά τέλη που σχετίζονται με την αίτηση.

Πακέτα υπηρεσιών σταθερής χρέωσης

Επιλέξτε από αυτά τα πακέτα υπηρεσιών σταθερής χρέωσης για κοινές διαδικασίες:

Πακέτο υπηρεσιών Τιμή (USD)
Πακέτο αίτησης διαμονής
Τηλε-βοήθεια όταν κάνετε αίτηση για προσωρινή ή μόνιμη νόμιμη διαμονή στο Μεξικό. Περιλαμβάνει βοήθεια σε όλη τη διαδικασία, από την αίτηση προξενείου έως την αλλαγή της βίζας σας με κάρτα διαμονής στο Μεξικό.

Μόνος Αιτών

299 δολάρια ΗΠΑ

Ζευγάρι

399 δολάρια ΗΠΑ

Οικογένεια 3 ατόμων

499 δολάρια ΗΠΑ

Οικογένεια 4 ατόμων

599 δολάρια ΗΠΑ

Οικογένεια 5 ατόμων

699 δολάρια ΗΠΑ

Οικογένεια 6 ατόμων

799 δολάρια ΗΠΑ
Μόνο ραντεβού στο προξενείο
Τηλε-βοήθεια όταν μόνο χρειάζονται βοήθεια με κλείνω συνάντηση σε προξενείο του Μεξικού (μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τον εντοπισμό κατάλληλου προξενείου). Ο συνεργάτης μας μπορεί να κάνει κράτηση μόνο για ημερομηνίες που είναι διαθέσιμες στο κοινό. αυτοί δεν μπορώ να λάβετε προνομιακή μεταχείριση ή ραντεβού «fast-track».
119 $ ΗΠΑ
(Πάγιο τέλος)
Ανταλλαγή κάρτας Visa σε διαμονή μόνο
Εάν έχετε ήδη τη βίζα παραμονής σας, αυτή η υπηρεσία βοηθά στην ανταλλαγή σας
149 δολάρια ΗΠΑ
(Ανά άτομο)
Προσωρινή ανανέωση κατοικίας
Όταν θέλετε να ανανεώσετε ένα υπάρχον κάρτα προσωρινής διαμονής
179 δολάρια ΗΠΑ
(Ανά άτομο)
Αλλαγή από προσωρινή σε μόνιμη κατοικία
Όταν θέλετε να κάνετε αίτηση για μόνιμη διαμονή μετά από 4 χρόνια προσωρινής
179 δολάρια ΗΠΑ
(Ανά άτομο)
Αίτημα για άδεια εξόδου/επανεισόδου
Εάν πρέπει να φύγετε από το Μεξικό κατά τη διάρκεια μιας διαδικασίας μετανάστευσης
129 δολάρια ΗΠΑ
(Ανά άτομο)
Αίτηση διαμονής οικογενειακής μονάδας
Όταν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για διαμονή σύμφωνα με τους κανόνες της Οικογενειακής Μονάδας
199 δολάρια ΗΠΑ
(Ανά άτομο)
Αντικατάσταση κάρτας παραμονής που χάθηκε
Εάν χάσετε την κάρτα παραμονής σας ενώ βρίσκεστε στο Μεξικό ή εκτός Μεξικού
199 δολάρια ΗΠΑ
(Ανά άτομο)
Αίτηση διαμονής τρίτης χώρας
Όταν κάνετε αίτηση για διαμονή από χώρα διαφορετική από τη δική σας
499 δολάρια ΗΠΑ
(Ανά άτομο)

Διαβούλευση και βοήθεια ανά ώρα

Κάθε πακέτο που αναφέρεται παραπάνω περιλαμβάνει έναν καθορισμένο χρόνο διαβούλευσης συνήθως απαιτείται για αυτή τη διαδικασία.

Αν εσύ:

 • χρειάζεστε επιπλέον χρόνο διαβούλευσης εκτός του πεδίου εφαρμογής ενός πακέτου υπηρεσιών. ή
 • εάν θέλετε μια αρχική συζήτηση για να μιλήσετε για την κατάστασή σας.

Μπορείς προσλαμβάνουμε τον συνεργάτη μας ανά ώρα, με ελάχιστο χρόνο μίας ώρας. Η χρέωση ανά ώρα είναι 119 $ ΗΠΑ. χρόνος πάνω από μία ώρα χρεώνεται ακριβώς όπως χρησιμοποιείται.

Ο χρόνος συμβουλευτικής και βοήθειας ισχύει για ένα πλήρες ημερολογιακό έτος

Η αίτησή σας παραμονής θα πρέπει να ξεκινήσει πολύ καιρό πριν από τη μετακόμισή σας, ώστε να υπάρχουν τα χρονοδιαγράμματα που σχετίζονται με το κλείσιμο ραντεβού και την αναμονή για την επεξεργασία των αιτήσεων διαμονής. Το πακέτο/χρόνος της διαβούλευσης ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία έναρξης της διαβούλευσης. δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το χρόνο διαβούλευσης σας ταυτόχρονα.

Έχετε ερωτήσεις πριν ζητήσετε την υπηρεσία;

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας βοήθειας μετανάστευσης προτού υποβάλετε το αίτημα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Αίτηση υπηρεσίας

Για να αγοράσετε αυτήν την υπηρεσία, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αιτήματος.
Οι συνεργάτες μας συμβούλων μετεγκατάστασης θα επικοινωνήσουν προσωπικά μαζί σας για να οργανώσουν την υπηρεσία συμβουλευτικής και βοήθειας.

Μπορούμε να προσφέρουμε αυτήν την υπηρεσία σε Πολίτες των χωρών που εμφανίζονται στη λίστα «ΥΠΟΘΕΤΗΣΗ» στην παρακάτω φόρμα.

GDPR Cookie Consent mit Real Cookie Banner